Kunskapsbank

Enkelt, effektivt och enhetligt med

Officemallar i molnet!

Annas första möte med Office Key Online

Se hur det går till när nyanställda Anna startar Office Key Online för första gången. Anna skapar en ny profil och testar att skapa ett brev med företagets brev-mall .

Anna skapar en ny presentation

Anna skapar en ny presentation med företagets PowerPoint-mall. Se hur hon enkelt byter bakgrund med den inbyggda bildbanken och får tillgång till både temafärger och egna färger i Office.

Office Key Online

Office Key Online kan startas direkt i webbläsaren, från biblioteket i SharePoint, en flik i Teams eller Office 365.

Med Office Key Online får du ordning och reda utan klientinstallation. Mallarna går enkelt och snabbt att uppdatera och blir tillgängliga för användarna direkt vid publicering.

Mallväljaren

Office Key kan enkelt läggas till i en kanal i Teams.

Office Key i Office 365

Nu finns möjligheten att arbeta med företagets mallar direkt från Office 365. Vår lösning fungerar både på PC och Mac och levereras som webbtjänst.

Läs mer

Office Key finns som både klient-version och mallsystem i molnet. Läs vår produktbeskrivning för mer information om hur det funkar. Vi beskriver vår smarta mallmotor som bygger på logik, form och innehåll, våra populära tillägg i Office-programmen och kopplingar till andra system.

Produktbeskrivning

Office Key Online är byggd på best practice och integrerad i Microsoft 365. Läs om sömlös inloggning, vår infrastruktur, skalbarhet, support och informationshantering.

Teknisk specifikation

Anna testar Outlook-signaturen

Ett av de första uppgifterna man ofta får som nyanställd är att lägga in sin e-postsignatur i Outlook. Anna har sedan tidigare lagt in sina kontaktuppgifter i Office Key Online och har därmed redan sina signaturer på plats när hon startar Outlook för första gången.

Se hur Anna byter signatur i ett e-postmeddelande och automatiskt får in en kortare variant när hon svarar på mail.

Outlook-modul med automatiska e-postsignaturer

Med Office Key får du även tillgång till vår Outlook-modul som säkerställer att signaturen i Outlook är korrekt och uppdaterad.

För företag där man ofta byter mellan olika signaturer, exempelvis mellan olika språk, kan en dialogruta visas med signatur-val vid varje nytt e-postmeddelande. Vanligast är dock att en variant väljs som standard och att användaren sedan vid behov enkelt byter signatur med ett kommando i
Office Key-fliken.

Outlook-modulen innehåller även kommando för att enkelt spara e-postmeddelande och bifogade filer.

Outlook-modulen finns nu också tillgänglig för Office Key Online!

Support, samarbete och långa relationer

IntraKey satsar på långa relationer, både med våra samarbetspartners och med våra kunder. Genom våra supportavtal kan vi erbjuda våra kunder en mycket stabil kontakt och har tack vare detta samarbete kunnat delta i kundernas utveckling, plattformsbyten, omorganisationer och profiländringar år efter år.

 

  • Garanterad efterlevnad till organisationens grafiska profil
  • Rätt mall till rätt användare med rätt innehåll
  • Kvalitetssäkrad metadata

Våra kunder

IntraKey har kunder och projekt inom både offentlig och privat verksamhet.

Klicka här för referenser

 

Hitta oss

Postaddress

Box 618, 184 27 Åkersberga

Kontakt

+46 8 626 97 10

info@intrakey.se

Kontakta oss