Learning Key

Learning Key har kompetens och bredd inom utbildning och information

Vi har många års erfarenhet inom utbildning och utbildningsmaterial och vi är dessutom specialister på Office-paketet. Därför är det naturligt att vi även utbildar, skriver dokumentation och lathundar och ger support.

 

Från snabbguider till lärarledda utbildningar

Vi hjälper företag att nå ut till sina medarbetare med information och utbildning på rätt nivå. Vi erbjuder:

  • Våra mycket populära lathundar och snabbguider för enkel distribution
  • Instruktionsfilmer i vår smarta spelare med åtkomst direkt från Office-programmen
  • Seminarier och lärarledda utbildningar när ni vill samla medarbetarna för en större insats

Oavsett hur ert behov ser ut hjälper vi gärna till!

Utbildning

Utbildning är en naturlig del i relationen med våra kunder. Vi utbildar både i samband med implementationen av våra produkter och som fristående uppdrag. När vi utbildar i Office Key® eller i nya mallar är det ofta lämpligt att samtidigt utbilda i programmen för mallarna. Och när nya programversioner ska införas behövs ofta utbildning.

Kortfilmer

IntraKey har ett nytt utbildningskoncept med anpassade online-utbildningar för våra kunder. Se mer under Kortfilmer.

 

Nya versioner av Office och Windows

Tempot att införa nya versioner av Office och Windows är ofta högt och en introduktion i nyheterna ger användarna en bra övergång till det nya.

Skräddarsydd utbildning

Om en grupp handläggare t.ex. behöver specialutbildning i Excel tycker vi att det är en spännande uppgift. Vi gör en liten förstudie, samlar in material och skräddarsyr en kurs, skriver lathund och ger support efter kursen.

Lathundar

IntraKey skriver lathundar och handböcker som ingår i lösningar och som används i utbildning. Vi skriver också lathundar för skräddarsydda utbildningar i Office-programmen och för delar som känns svåra i programmen, t.ex. en lathund över kopplad utskrift i Word.

Företagsanpassade handböcker

IntraKey skriver företagsanpassade handböcker efter kundens behov. Handböckerna kan skrivas både för relevanta områden inom standardsystem, som Microsoft Office eller Lotus Notes, och för specialanpassade eller egenutvecklade system.

Våra kunder uppskattar lathundar på 1-2 sidor. Klicka på bilden till höger för att visa vår egna lathund för Office Keys menyflik i Word.

Kortfilmer

Learning Key erbjuder en utbildningsportal med kortfilmer i form av en egendesignad spelare. Här får du omedelbar tillgång till just den utbildning som behövs, oavsett om du är ny eller van användare.

Kortfilmerna är uppdelade i avsnitt som gör det möjligt att välja och anpassa utbildningen så att fokus hamnar rätt. Utbildningen sker i lagom takt för att vara så effektiv och behaglig som möjligt och med ett enkelt gränssnitt finns kortfilmerna alltid nära till hands.

Enkelt och relevant

Med kortfilmer är det både roligt och lätt att ta del av nyheter och information om de program som du använder i ditt arbete. Kortfilmerna är innehållsrika med relevanta exempel, pedagogiska och lätta att ta till sig.

Avsnitten kan delas upp i olika nivåer så att användare kan välja att se alla filmer eller välja spår. Filmerna kan även visas med eller utan textning.

Höga krav på ljud och bild

Våra kortfilmer är inspelade med höga krav på ljud och bild för att ge en angenäm utbildningsupplevelse. Ljudet spelas in separat i studiomiljö för att göra det möjligt att spela upp filmerna i alla tänkbara miljöer, t.ex. större lokaler med flera lyssnare.

Skräddarsydda filmer

Vi skapar instruktionsfilmer för intern utbildning exempelvis inom egenutvecklade program eller som ett komplement till en existerande lathund. Vi gör skräddarsydda instruktionsfilmer för program både inom och utanför Microsofts utbud och tar gärna emot nya förfrågningar!