Toppbild på medarbetare

Office Key® är ett effektivt, enkelt och professionellt mallsystem

För användaren

Office Key är en enkel och smart portal för att skapa dokument i Microsoft Office och Acrobat. Du kan starta Office Key-portalen från flera platser - startmenyn, skrivbordet eller i Office-programmen.

I Office Keys mallväljare visas samtliga tillgängliga mallar som din organisation publicerat. Dokumentmallarna ligger logiskt grupperade och du behöver inte hålla reda på vilket program som ska användas. Välj dokumentmall och rätt program startas.

Adress- och användaruppgifter infogas automatiskt. Ofta visas en dialogruta där du ska fylla i ytterligare information. När du sedan börjar skriva finns specialanpassade kommandon i en egen menyflik. Allt för att göra ditt arbete så enkelt och smidigt som möjligt. Se exempel på företagsanpassad menyflik i Word under Lathundar.

Varje dokument som skrivs blir skräddarsytt för både företaget och användaren i enlighet med den grafiska profilen. Lika snyggt och korrekt oavsett vem som skriver.

För administratören

Till Office Key medföljer verktyg för systemadministratören för att kunna vidareutveckla och bygga ut med nya mallar. Med verktygen går det att skapa mallar med intelligens utan att kunna programmera.

Office Key gör det enkelt att uppdatera mallar i takt med att den grafiska profilen justeras. Alla ändringar slår igenom direkt hos alla användare.

Office Key - överblick

Klicka på bilden för en större version.

Office Key Logo

Kraftfulla tillägg

Utöver den smidiga mallväljaren erbjuder vi även en Outlook-modul som säkerställer automatiska signaturer enligt organisationens grafiska profil.

Läs mer

Effektiva mallar

Vi hjälper gärna till med att skapa intelligenta mallar och erbjuder ett fortsatt stöd för mall-administrationen när Office Key finns på plats.

Läs mer

IntraKey AB • Box 618 • 184 27 Åkersberga • Tfn 08-626 97 10 • E-post info@intrakey.se • Besöksadress Tegnérgatan 35, Stockholm