Toppbild på medarbetare

Kortfilmer

Learning Key erbjuder en utbildningsportal med kortfilmer i form av en egendesignad spelare. Här får du omedelbar tillgång till just den utbildning som behövs, oavsett om du är ny eller van användare.

Kortfilmerna är uppdelade i avsnitt som gör det möjligt att välja och anpassa utbildningen så att fokus hamnar rätt. Utbildningen sker i lagom takt för att vara så effektiv och behaglig som möjligt och med ett enkelt gränssnitt finns kortfilmerna alltid nära till hands.

Enkelt och relevant

Med kortfilmer är det både roligt och lätt att ta del av nyheter och information om de program som du använder i ditt arbete. Kortfilmerna är innehållsrika med relevanta exempel, pedagogiska och lätta att ta till sig.

Avsnitten kan delas upp i olika nivåer så att användare kan välja att se alla filmer eller välja spår. Filmerna kan även visas med eller utan textning.

Höga krav på ljud och bild

Våra kortfilmer är inspelade med höga krav på ljud och bild för att ge en angenäm utbildningsupplevelse. Ljudet spelas in separat i studiomiljö för att göra det möjligt att spela upp filmerna i alla tänkbara miljöer, t.ex. större lokaler med flera lyssnare.

Skräddarsydda filmer

Vi skapar instruktionsfilmer för intern utbildning exempelvis inom egenutvecklade program eller som ett komplement till en existerande lathund. Vi gör skräddarsydda instruktionsfilmer för program både inom och utanför Microsofts utbud och tar gärna emot nya förfrågningar!

Demo

Klicka för att se 10 filmer om Office 2010. Demo-sidan öppnas i ett nytt fönster och visar gränssnittet för filmerna och även en kortfilm om det nya gränssnittet.

Learning Key - post-it

Utökad demo

Är du intresserad av att se mer? Kontakta oss på info@intrakey.se för information!

IntraKey AB • Box 618 • 184 27 Åkersberga • Tfn 08-626 97 10 • E-post info@intrakey.se • Besöksadress Tegnérgatan 35, Stockholm