Toppbild på medarbetare

Yvonne ThorfveEverett

Yvonne är grundaren till Office Key. Det hela tog sin början när Yvonne arbetade på LärData, där hon dessutom träffade en hel del av de som idag arbetar som konsulter åt IntraKey. På LärData skapade Yvonne programmet LärInfo, Office Keys föregångare.

Yvonne har en pedagogisk bakgrund och har arbetat mycket med studiematerial och dokumentationer. Bland annat har hon gjort läroböcker till Word och andra Officeprogram.

Yvonnes styrkor är hennes kreativitet och tekniska kunnande. Hon är driven och målmedveten och har alltid många järn i elden.

Yvonne vill att IntraKey ska vara ett dynamiskt företag med brett tekniskt kunnande, anpassningsbart efter kundens önskemål och behov, hög användarvänlighet på produkterna, erbjuda ett pedagogiskt stöd och att ha engagerade medarbetare. Långsiktiga relationer med såväl kunder som konsulter är viktigt. När man arbetar med något så tekniskt och avancerat som programvaror och system är det viktigt att inte glömma de mjuka värdena, människorna runt omkring.

En stor del av fritiden ägnas åt underbara boxern Samba och den vackra koj-fisken Silver.

Tillbaka

Yvonne

IntraKey AB • Box 618 • 184 27 Åkersberga • Tfn 08-626 97 10 • E-post info@intrakey.se • Besöksadress Tegnérgatan 35, Stockholm